Een wandeling in de natuur, voor mensen van wie een geliefde is overleden

 

Hoe gaat het met je….?
Een lastige vraag om te beantwoorden. Het gemis is altijd aanwezig in je leven.
Misschien wil je wel eens met iemand praten die hetzelfde is overkomen?

Vier keer per jaar organiseren we een wandeling. Ieder seizoen op dezelfde locatie omdat verandering in de natuur laat zien dat het leven doorgaat. Dat na het donker van herfst en winter altijd weer de lente komt.

De wandelingen worden georganiseerd door Mieke Sanders, uitvaartverzorger, Marleen Jacobs,

Antjella den Held en Johan Swart, zij hebben allen hun partner verloren. Ook Irma van Reem en Ronald Kersten, rouwtherapeut en wandelcoach zijn bij de wandelingen aanwezig.

Iedereen uit de regio die zijn of haar geliefde heeft verloren door overlijden (recent of lang geleden) of al afscheid heeft moeten nemen van een partner door bijvoorbeeld dementie is welkom.

Onze ervaring is dat het wandelingen zijn met een lach en een traan, een wandeling waaruit zelfs mooie vriendschappen ontstaan. We lopen zo’n 5 kilometer in een relaxt tempo.

De wandeling eindigt altijd heel gezellig met koffie, thee en (appel)taart bij Aster.

We verzamelen om 9.30 uur op de parkeerplaats van Aster uitvaartcentrum, Kokkeland 17, 6661 ZV in Elst en rijden van daaruit naar de wandellocatie. Ook als je geen vervoer hebt ben je van harte welkom.

Meer informatie en aanmelden voor de wandeling kan bij Mieke Sanders tel. 06 133 45046 of via seizoenswandeling@gmail.com. Kosten voor deelname bedragen € 5,00 inclusief kopje koffie of thee en taart.

Weet dat je van harte welkom bent!

Zet alvast in je agenda:

Planning seizoenswandelingen 2022 – 2023:

  • 2 oktober 2022
  • 8 januari 2023
  • 2 april 2023
  • 2 juli 2023
  • 1 oktober 2023

Interesse?
Laten we samen aan de slag gaan.