Werkwijze

Het samen gaan wandelen is één van de onderscheidende manieren  om met jouw rouwproces om te gaan. Als mens ben je uniek en dat zal jouw rouwproces ook zijn. Dus de wandelingen zijn ook uniek en niet te voorspellen.

Na een eerste telefonische kennismaking zal een intakeformulier worden toegestuurd.  Na het invullen en retourneren van dit formulier zal ik contact met je opnemen voor een intake wandeling. Deze intake wandeling is bedoeld om wederzijds een klik te krijgen voor een mogelijk vervolg. Deze intakewandeling is mijn eerste investering in jou.  Mocht je er voor kiezen om vaker met mij op pad te gaan, dan bespreken we samen de periode die  wij denken dat nodig is.  Daar zitten dan niet alleen wandelingen bij, maar ook gesprekken wanneer jij denkt en voelt dat je het nodig hebt. Ook Lutografie zal een deel uitmaken van mijn begeleiding.  Aangezien rouw geen kalender meer heeft  is mijn liefdevolle intentie om je in periodes van 3 maanden te begeleiden e/o handvatten te geven om door te kunnen.

De wandelsessies zullen op een afgesproken locatie plaatsvinden in de regio van Nijmegen of jouw woonplaats, en zullen maximaal 1,5 uur per wandeling bedragen.  (Uitzonderingen op verzoek)

Mijn insteek is om je liefdevol te begeleiden in jouw rouwproces. Opnieuw leren fietsen maar dan op een tandem. Jij bepaalt wanneer jij aan het stuur gaat zitten….

Interesse?
Laten we samen aan de slag gaan.