Werkwijze

Het samen gaan wandelen is één van de onderscheidende manieren  om met jouw rouwproces om te gaan. Als mens ben je uniek en dat zal jouw rouwproces ook zijn. Dus de wandelingen zijn ook uniek en niet te voorspellen.

Na een eerste telefonische kennismaking zal een intakeformulier worden toegestuurd.  Na het invullen en retourneren van dit formulier zal ik contact met je opnemen voor een intake wandeling. Deze intake wandeling is bedoeld om wederzijds een klik te krijgen voor een mogelijk vervolg. Deze intakewandeling zal voor een gereduceerd tarief in rekening gebracht worden. Mocht je er voor kiezen om vaker met mij op pad te gaan, dan bied ik je een termijn aan om je 3 maanden te gaan begeleiden. Daar zitten dan niet alleen wandelingen bij, maar ook gesprekken wanneer jij denkt en voelt dat je het nodig hebt. Rouw is continu aanwezig in je leven, en ik kan je helpen om binnen 3 maanden richting te geven aan jouw proces. Ik sta dan ook 24/7 voor je klaar en hoef je je niet druk te maken over uurtje factuurtje.

De wandelsessies zullen op een afgesproken locatie plaatsvinden in de regio van Nijmegen of jouw woonplaats, en zullen maximaal 1,5 uur per wandeling bedragen.  (Uitzonderingen op verzoek)

Mijn insteek is om je liefdevol te begeleiden in jouw rouwproces. Opnieuw leren fietsen maar dan op een tandem. Jij bepaalt wanneer jij aan het stuur gaat zitten….

Interesse?
Laten we samen aan de slag gaan.