Samenwerken aan een persoonlijke herinnering.

In een rouwproces hoeft niemand alleen te staan. Ik vind het dan ook fijn dat ik met mijn diensten mag aansluiten bij verschillende regionale bedrijven. Voorop staan het samenwerken en het gezamenlijk belang voor u, wetende dat rouw niet ophoudt na de uitvaart. Bedrijven die stuk voor stuk garant staan voor die persoonlijke  benadering waarbij vertrouwen, steun en maatwerk een blijvende herinnering zullen zijn voor uw rouwproces.

Constantijn Koen

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys is de enige lokale uitvaartondernemer in de gemeente Lingewaard die alles in eigen beheer heeft waardoor de persoonlijke betrokkenheid ook daadwerkelijk gegarandeerd is.

Constantijn
Koen

Uitvaartverzorging
Bemmel/Nijmegen

Tessa
Hendriks

Aster Uitvaartzorg
Elst

Aster Uitvaart

Na de persoonlijke en bijzondere begeleiding van de uitvaartverzorger, bied ik aanvullende begeleiding door middel van praktische adviezen over wat geregeld moet worden na een overlijden en emotionele wandelondersteuning in rouw en verlies.

Labyrinthoss

Het Labyrinthoss® Rouwkwartet is een laagdrempelige manier om verliezen ‘aan te kaarten’. Niet alleen gericht op het rouwproces rondom overlijden en/of eenzaamheid, maar op verlies in de breedste zin van het woord. Het kan dus bijvoorbeeld ook gaan om verlies van baan of huwelijk.

Germien
Grimmelinkhuizen

Labyrinthoss
Oss

Leoniek
van der Maarel

Het Nieuwe Rouwen
Leidschendam

Lutografie

Met Lutografie werk je online aan je persoonlijke rouwproces door middel van een schrijf-, muziek-, teken-, bewegings- en zoekopdrachten die je in jouw eigen huis, op jouw eigen tempo doet – met of zonder (online) begeleiding. Hierbij meditaties, artikelen en lees-en kijktips. Zo kan er uiteindelijk een boek ontstaan over jouw eigen rouwproces.

Dearly

We weten hoe moeilijk het kan zijn om je leven weer op te bouwen na het verlies van een dierbare. Dearly ondersteunt je in de emotionele en praktische stappen die hierbij komen kijken. Van het verbinden met een buddy of professional tot het krijgen van praktische tips.

Quirine
Wissink

Dearly
Nijmegen

 

 

 

Judith
Nijland

RondomOverlijden
Beek (Montferland)

RondomOverlijden

In de periode rondom een overlijden kan ik mensen die gaan sterven en hun dierbaren of nabestaanden psychosociale hulp verlenen. Dat doet Judith door ze te begeleiden bij psychische, emotionele en sociale gevolgen, die worden ervaren binnen een gezin of familie, in andere relaties en op het werk.

Jouw laatste levensfase

Als je bent beland in je laatste levensfase, dan gebeurt er heel veel. Jouw Laatste Levensfase denkt mee in deze moeilijke periode. Bij ons draait het om een waardevolle invulling van jouw tijd. Zet de tijd naar je hart, wat jij nodig hebt.

 

Monique
Branse

Jouw Laatste Levensfase
Nunspeet

Corrie
Reijngoud

Tria®
Geldrop

TriA®

De TriA® wandelcoach community is een sterke samenwerking van enthousiaste natuur- en wandelcoaches. De aangesloten wandelcoaches zijn samen bezig om in de begeleiding van mensen een ander pad op te gaan en in te spelen op de trend en de groeiende behoefte om weer dichter bij de natuur te zijn. Ze doen dit door hun coaching in een natuurlijke omgeving te laten plaatsvinden.

Landelijk Platform Nabestaandenzorg

Landelijk Platform Nabestaandenzorg bestaat uit professionele nabestaandenbegeleiders die zich bezig houden met verlies, rouw en alle zakelijke aspecten die rondom een overlijden op iemand afkomen.

Landelijk
Platform
Nabestaandenzorg

D
en Bosch