Samenwerken aan een persoonlijke herinnering.

In een rouwproces hoeft niemand alleen te staan. Ik vind het dan ook fijn dat ik met mijn diensten mag aansluiten bij verschillende regionale bedrijven. Voorop staan het samenwerken, de oprechte aandacht voor nabestaanden , wetende dat rouw niet ophoudt na de uitvaart. Bedrijven die stuk voor stuk garant staan voor die persoonlijke  benadering waarbij vertrouwen, liefdevolle steun en maatwerk een blijvende herinnering zullen zijn voor uw rouwproces.

Constantijn Koen

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys is de enige lokale uitvaartondernemer in de gemeente Lingewaard die alles in eigen beheer heeft waardoor de persoonlijke betrokkenheid ook daadwerkelijk gegarandeerd is.

Constantijn
Koen

Uitvaartverzorging
Bemmel/Nijmegen

Tessa
Hendriks

Aster Uitvaartzorg
Elst

Aster Uitvaart

Na de persoonlijke en bijzondere begeleiding van de uitvaartverzorger, bied ik aanvullende begeleiding door middel van praktische adviezen over wat geregeld moet worden na een overlijden en emotionele wandelondersteuning in rouw en verlies.

Labyrinthoss

Het Labyrinthoss® Rouwkwartet is een laagdrempelige manier om verliezen ‘aan te kaarten’. Niet alleen gericht op het rouwproces rondom overlijden en/of eenzaamheid, maar op verlies in de breedste zin van het woord. Het kan dus bijvoorbeeld ook gaan om verlies van baan of huwelijk.

Germien
Grimmelinkhuizen

Labyrinthoss
Oss

Leoniek
van der Maarel

Het Nieuwe Rouwen
Leidschendam

Lutografie

Met Lutografie werk je online aan je persoonlijke rouwproces door middel van een schrijf-, muziek-, teken-, bewegings- en zoekopdrachten die je in jouw eigen huis, op jouw eigen tempo doet – met of zonder (online) begeleiding. Hierbij meditaties, artikelen en lees-en kijktips. Zo kan er uiteindelijk een boek ontstaan over jouw eigen rouwproces.

Jouw laatste levensfase

Als je bent beland in je laatste levensfase, dan gebeurt er heel veel. Jouw Laatste Levensfase denkt mee in deze moeilijke periode. Bij ons draait het om een waardevolle invulling van jouw tijd. Zet de tijd naar je hart, wat jij nodig hebt.

 

Monique
Branse

Jouw Laatste Levensfase
Nunspeet

Judith
Nijland

Rondom ziekzijn Overlijden & Rouw
Beek (Montferland)

Rondom ziekzijn Overlijden & Rouw

In de periode rondom een overlijden kan ik mensen die gaan sterven en hun dierbaren of nabestaanden psychosociale hulp verlenen. Dat doet Judith door ze te begeleiden bij psychische, emotionele en sociale gevolgen, die worden ervaren binnen een gezin of familie, in andere relaties en op het werk.

Landelijk Platform Nabestaandenzorg

Landelijk Platform Nabestaandenzorg bestaat uit professionele nabestaandenbegeleiders die zich bezig houden met verlies, rouw en alle zakelijke aspecten die rondom een overlijden op iemand afkomen.

Landelijk
Platform
Nabestaandenzorg

D
en Bosch

 

Cunera
Schaapveld

Tumulus Uitvaart
Huissen

Tumulus uitvaart

Afscheid nemen door de dood is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in ons leven. Terwijl u overspoeld raakt door emoties die vaak heel verwarrend zijn, staat u ook voor de taak om de begrafenis of crematie te regelen. In die heftige tijd lijkt dat een onoverkomelijke onderneming. Dat gevoel begrijpen we heel goed. Vanuit die gedachte wil Tumulus Met u en Naast u staan om u te ondersteunen.

Praktijk De Bascule
 

Als Shiatsutherapeut en Reikibehandelaar neem ik uitgebreid de tijd om jou en je lichaamgoed te leren kennen. Op die manier kan ik de optimale behandeling bieden, die  de meeste garantie geeft op succes.

Mirjam
van Kempen

Praktijk de Bascule
Bemmel

Willem Minkels

De Roestenburgh

Bokhoven

De Roestenburgh

Opleidingscentrum De Roestenburgh
 
“De inzichten op het gebied van
holistische mensbenadering en de uitgangspunten van het systemisch werken, heb
ik opgedaan in één van de opleidingen bij De Roestenburgh.“

Combinatie Opleiding Rouwbegeleiding & Systeemtherapeut

Verlies en meer
 

Marlies Vriens is rouwbegeleidster en werkt vanuit Arnhem met haar eigen praktijk.

Marlies Vriens Praktijk Verlies en meer Arnhem