Persoonlijk

Leiderschap

Leef je mooiste leven en maak het beste van je rouwproces is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dit vraagt om bewustwording. Zien wat er is. Ervaren wat er is. En op basis daarvan jouw leven inrichten. Op jouw eigen manier. Het gaat over het ‘mens-zijn. Ook jouw ‘zijn’ dus. Wat is mens-zijn op aarde? Wat speelt er? Waar kun je rekening mee houden? Wat kun je beïnvloeden? Wat niet?

 

Op tal van thema’s leer ik je  hoe je om kunt gaan met alles wat in je leven voor komt. De fijne momenten, maar zeker ook de vervelende en pijnlijke gebeurtenissen. Je leert wat JIJ kunt doen om met alles wat op je pad komt, om te gaan. Zonder dat je er aan onderdoor gaat. Daarnaast leer je weer te luisteren naar je intuïtie. Leer jezelf kennen, wat zijn jouw ervaringen en we gaan aan de slag met je overtuigingen als die je in de weg staan.

 

Verantwoordelijkheid nemen voor je gedachten, gevoelen en emoties en weer veerkrachtig in het leven staan zijn belangrijke uitgangspunten.

 

Hoe jij in het leven wilt staan bepaal jezelf, maar met een Holistische kijk op jouw mens zijn gecombineerd met een Boeddhistische levensbeschouwing en mijn interpretatie van systemisch werken ( Vitamines HBS genoemd) onderzoeken we samen naar een manier die weer ondersteunend kan zijn voor jouw leven.

“Wat levert deze begeleiding je op?

Als je besluit stappen te zetten, dan verzekeren ik je dat je meer rust zult vinden. Het zou ook zomaar kunnen zijn dat je nieuwe inzichten opdoet. Je gaat op een andere en diepgaandere manier communiceren en je gaat je energie anders, effectiever en efficiënter gebruiken. In je privéleven en in je werkomgeving. Daarbij komt dat je meer van het leven zult gaan genieten. En op de momenten dat er weinig te genieten lijkt, ga je zien dat dit bij je leven hoort. Je verzet je er niet langer tegen, maar je zoekt een weg om er mee om te gaan. En dat maakt dat het gevoel van ‘niet genieten’ snel afneemt en een ondersteunend en belangrijk deel van je leven wordt. Waardoor het genieten weer ruimte krijgt!

Interesse?
Laten we samen aan de slag gaan.