Werkwijze

Het samen gaan wandelen is één van de onderscheidende manieren om met jouw rouwproces om te gaan. Als mens ben je uniek en dat zal jouw rouwproces ook zijn. Dus de wandelingen zijn ook uniek en niet te voorspellen.

Na een eerste telefonische kennismaking maak ik samen met jou een afspraak voor een ‘intakewandeling’. Deze intake wandeling is bedoeld om wederzijds een klik te krijgen voor een mogelijk vervolg. Deze intakewandeling is mijn eerste investering in jou. Deze bied ik je dan ook aan voor de helft van de normale prijs, namelijk: €40,00 Mocht je er voor kiezen om vaker met mij op pad te gaan, dan bespreken we samen de periode die wij denken dat nodig is. Daar zitten dan niet alleen wandelingen bij, maar ook gesprekken wanneer jij denkt en voelt dat je het nodig hebt.

Ook Lutografie zal een deel uitmaken van mijn begeleiding. Aangezien rouw geen kalender meer heeft is mijn liefdevolle intentie om je in periodes van 3 maanden te begeleiden e/o handvatten te geven om door te kunnen. Ik ga je dan ook een prijsvoorstel doen voor deze periode of de periode die jij denkt nodig te hebben.

Mocht er aanleiding voor zijn dan ben ik ook in staat een tafelopstelling en voice dialogue in te zetten om jouw proces verder uit te diepen of te ontrafelen.

De wandelsessies zullen op een afgesproken locatie plaatsvinden in de regio van Nijmegen of jouw woonplaats, en zullen maximaal 1,5 uur per wandeling bedragen. (Uitzonderingen op verzoek)

Mijn insteek is om je liefdevol te begeleiden in jouw rouwproces. Opnieuw leren fietsen maar dan op een tandem. Jij bepaalt wanneer jij aan het stuur gaat zitten…

Interesse?
Laten we samen aan de slag gaan.